PUUR Kanoverhuur Valkenswaard

DITISGEVAARLIJK

schiet-clinic malpie-cruisen gps bbq buffet
survival-games kruisboogschieten
schieten met een luchtdruk buks
malpie-cruisen off-road fietsen
eten buffet barbeque

Een link arrangement

Een arrangement voor de durfals onder ons. Laat u echter niet misleiden door de titel want vanzelfsprekend houdt een ervaren instructeur een oogje in het zeil zodat u niet per ongeluk de fietsbanden lekschiet.

De ontvangst is wederom op z'n Brabants en daarom starten we met koffie en gebak om vervolgens de fiets (in de vorm van een Malpie-Cruiser) te pakken (een bijzondere variant, met breed zadel, breed stuur en bredere banden). Na een enerverende Schiet-Clinic sluiten we af met aandacht voor de inwendige mens waarbij u kunt kiezen uit een barbecue, buffet of een culinair binnen- of buitenprogramma op maat. Vraag naar de opties. Een fijn groepsuitje met actie, ontspanning en gezelligheid.

Programmavoorbeeld

Tijd Programma
13:30 Ontvangst met koffie en gebak in Valkenswaard.
14:00 Na een korte uitleg van het GPS-systeem vertrek per Malpie-Cruiser voor een ONTSPANNEN tocht door natuurgebieden De Leenderbossen en De Malpie met onderweg een gezellige pitsstop en gelegenheid voor een consumptie.
16:00 De fietsen worden geparkeerd bij de schietbaan, waar in groepjes van 6-10 personen geschoten wordt tijdens de Schietclinic. Allereerst een korte uitleg wat techniek en veiligheid betreft en daarna zelf aan de gang. Tijdens deze schietproef krijgt u te maken met handboog, kruisboog, luchtgeweer en blaaspijp. Na een paar oefenpijltjes gaat u voor de 'echt' schieten en mag diegene met het hoogste gemiddelde zich de nieuwe Robin Hood noemen.
18:30 De pijlen worden deze keer gericht op de BBQ of op het buffet.