PUUR Kanoverhuur Valkenswaard

DITISRUSTIGAAN

country golf malpie-cruisen bbq buffet
country-golf golfen boerenland
Malpie-Cruiser bikes
eten buffet barbeque
direct boeken uitje

Op de rustige toer

Het leven van tegenwoordig is al gehaast en snel genoeg. Maar vandaag even niet!... want we gaan ontstressen... In een ontspannen tempo, begeven we ons per speciale fiets (Malpie-Cruiser) door de mooie natuur waarna we gaan Country Golfen.

Bij een dagje uit met ultieme ontspanning horen uiteraard de nodige rustmomenten. Vandaar dat we al goed beginnen met een uitgebreide Brabantse lunch en afsluiten met een smakelijke barbecue, een lekker buffet of een heerlijke en leerzame kookworkshop. Laat die gezonde en welkome ontspanning nu maar komen.

Programmavoorbeeld

Tijd Programma
13:00 Ontvangst in Valkenswaard met een uitgebreide Brabantse lunch in buffetstijl. Koffie/thee en melk inbegrepen.
14:00 Vertrek per Malpie-Cruiser voor een ONTSPANNEN tocht door natuurgebied De Malpie met onderweg een gezellige pitsstop en gelegenheid voor een consumptie.
15:30 De fietsen worden geparkeerd bij de golfbaan, waar in groepjes van 4-6 personen gespeeld wordt op de Country Golf Course, bestaande uit 10 holes met een onderlinge afstand van zo'n 200 meter. Het weiland bevat enkele uitdagende hindernissen. Het team dat het golfparcours met de minste slagen aflegt, ontvangt als winnaar een passende trofee.
17:00 Per Malpie-Cruiser weer gezamenlijk terug naar de plaats van ontvangst voor een heerlijke BBQ, een rijkelijk gevuld buffet of een gezellige kookworkshop.