PUUR Kanoverhuur Valkenswaard

DITISSPANNEND

paintball steengrill barbecue koffie gebak
paintballen uitje
eten buffet barbeque

Arrangement met spanning en sensatie

Voordat de gevaarlijk lekkere barbecue of steengrill klaarstaat, zijn we druk in de weer met de paintball-guns. Na al dat geschiet hoeft u dus niets meer te regelen om dit leuke uitje geslaagd af te sluiten.

De ontvangst is ook al geregeld met koffie en gebak. Een paintball-arrangement: wel zo makkelijk dus. Trek wel (sportieve) kleding en stevige schoenen aan die vies mogen worden. Er is een omkleedruimte beschikbaar zodat u 'piekfijn' aan tafel kunt. Het is ook mogelijk om de actieve dag af te sluiten met een andere culinaire invulling.

Programmavoorbeeld

Tijd Programma
15:30 Ontvangst met koffie en gebak.
16:00 Vertrek (eigen vervoer) naar onze Paintball-site om de strijd aan te gaan met vrienden of collega's en elkaar eens stevig onder vuur te nemen. In de bossen dicht bij de Belgische grens gaat u paintballen onder deskundige begeleiding van onze Marshalls. Diverse spelvarianten passeren de revue met tot de verbeelding sprekende namen als All the Presidents Men, In The Line of Duty en High Noon. Gedurende zo'n 2 uur wordt er in tijdsblokken van ca. 20 min. gespeeld (incl. 150 paintballs). Er kan worden gepauzeerd onder het genot van een verfrissend drankje.
18:00 Terug naar de plaats van ontvangst om daar bij te komen van het (in)spannende paintballen. De BBQ of steengrill staat klaar. Eet smakelijk en proost!