PUUR Kanoverhuur Valkenswaard

DITISSPORTIEF

kanoen malpie-cruisen buffet barbecue
kanoen op rivier dommel
malpie-cruisen fietstocht
bbq buffet

Natuurgenietende sportievelingen

Bij PUUR weten we hoe prettig het kan zijn als alles goed geregeld is. Ook voor sportieve gezelschappen bieden we een arrangement aan dat aanvangt met een uitgebreide Brabantse lunch in buffetstijl.

Dat komt de benodigde energie voor al die sportiviteiten vast ten goede. Tijdens de fietstocht per Malpie-Cruiser zijn echter ook diverse mogelijkheden tot het nuttigen van een drankje en van trappen gaan we naar peddelen. Na het fietsen stappen we namelijk in de kano. Het dagje uit sluiten we af met een barbecue of een buffet zodat we ook kunnen napraten over de prachtige kanotocht die we hebben gemaakt.

WeerGarantie en gratis huur & borg

GoedWeerGarantie: regent het pijpenstelen op de dag van uw sportieve uitje? Heel vervelend maar in dat geval mag u zonder kosten omboeken naar een andere geschikte datum! (wel op basis van beschikbaarheid). En of dat nog niet genoeg is, zijn zwemvesten en waterdichte bagagetonnen gratis en zonder borg beschikbaar!

Programmavoorbeeld

Tijd Programma
13:00 Ontvangst in Valkenswaard met een uitgebreide Brabantse lunch in buffetstijl. Incl. koffie/thee en melk.
14:00 Vertrek per Malpie-Cruiser voor een SPORTIEVE tocht door natuurgebied De Malpie. Onderweg bestaan diverse mogelijkheden voor een drankje. De fietstocht eindigt bij de kano-instapplaats te Borkel & Schaft, waar wij de cruisers weer in ontvangst nemen.
16:00 Na een korte peddel-instructie gaat u per kano stroomafwaarts terug naar de Venbergse Watermolen, het eindpunt van de kanotocht.
18:00 Vertrek per bus naar de plaats van ontvangst, waar u gezellig onder het genot van een drankje en een BBQ of buffet kunt napraten over de belevenissen van de dag.