PUUR Kanoverhuur Valkenswaard

Bier-fietsen

biergondische fietsroute
direct boeken uitje

Biergondische fietsroute

In het hart van Bourgondisch Brabant hebben we een schitterende fietsroute gepland om u lekker te laten fietsen en bier proeven in Valkenswaard. Gedurende de fietstocht laten we u kennismaken met een veelzijdigheid aan bieren.

Onder het fietsen geniet u van schitterende uitzichten en bezienswaardigheden die de Kempen rijk is. Iedereen wordt verdeeld diverse groepen alvorens de omgeving te gaan verkennen. Via een van te voren bepaalde fietsroute gaat u fietsen en komt u bij een van de Biergondische Cafés, die we hebben uitgekozen, waar u per gelegenheid biertjes aan uw smaakpapillen toevertrouwt. U krijgt de uitdaging om uit te vinden welk biertje u heeft gedronken en daarna de mogelijkheid om de bijbehorende vragen te beantwoorden. In het laatste Café (of terras) worden alle antwoorden uiteraard nagekeken en wordt de winnaar bekend gemaakt.

Buffet, barbecue of diner

De Biergondische fietsroute is vanzelfsprekend ook zeer passend voor vrijgezellenfeesten, zowel voor heren als voor de dames. Om de Biergondische fietsroute op een smakelijke en gezellige wijze af te sluiten is het mogelijk om deze uit te breiden en voor een buffet, barbecue of diner te kiezen. Want na al die bieren proeven hebben we vast trek! U kunt de Biergondische fietsroute direct boeken via de oranje knop aan de rechterzijde of onderaan deze pagina. Deze fietsroute kan ook worden afgesloten met een kookworkshop in de buitenlucht.

Deelnemende Biergondische Café's
Café 't Oude Wandelpark
Café De Bel

Combineren met andere activiteiten

Wij bieden maatwerk dus het is zeker mogelijk om deze activiteit te combineren met één of meer andere activiteiten die wij aanbieden om op deze manier zelf een leuke gevarieerde dag samen te stellen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wilt u alvast reserveren? Mail of bel ons.

Biergondische Fietsroute is inclusief: Malpie-Cruiser / GPS-systeem, 6 verschillende biertjes.