PUUR Kanoverhuur Valkenswaard

Speurtocht

bij de boer interactieve speurtocht
bij de boer games
bij de boer opdrachten
bij de boer quizvragen
bij de boer speurtocht
games in de buitenlucht
leer alles over de varkens
rondkijken stal 360 graden video

Bij de Boer Speurtocht

Zijn jij en je vriendjes echte speurneuzen? Dan is de Bij de Boer Speurtocht echt iets voor jullie. Samen gaan jullie helpen om big Rosie terug naar haar vriendjes te brengen. Ze heeft jullie hulp daarbij heel hard nodig.

Al wandelend door het bos gaan jullie op pad met een tablet en een knapzak, op zoek naar eten en drinken voor Rosie. Onderweg nemen we (virtueel) bij Boer Teun een kijkje tussen de koeien en zien we hoe melk gemaakt wordt. Door het doen van allerlei opdrachten en het beantwoorden van denk vragen kom je steeds meer te weten over Rosie en haar vriendjes. Zorg dus voor een goed geheugen en een echte speurneus! Hebben jullie alles voltooid? Dan hebben jullie allemaal een leuke prijs verdiend!

De opdrachten zijn vooral geschikt voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. De start- en eind locatie van deze activiteit is bij Bij de Boer, Molenstraat 207. Deze activiteit is te boeken vanaf 6 personen maar ook zeker geschikt als kinderfeestje. Trommel je vriendjes dus snel op en help Rosie haar vriendjes te vinden!

Bij de boer speurtocht
€ 7,95 per kind, 1-2 eigen begeleiders per groepje gratis. Minimum van € 45,-