PUUR Kanoverhuur Valkenswaard

Kinderfeestjes

kinderfeestjes
driepersoons-kano kinderfeestje
kinderfeestjes
kinderpartijtje paintball
paintball voor kinderen
klimbos kinderen survival
klimbos klimparcours met instructeurs
klimparcours op hoogte
direct boeken uitje

Vier je verjaardag met een leuk uitje!

Zoals u ziet bieden wij ook diverse kinderfeestjes aan voor een fantastische verjaardag! Ideaal, u boekt en heeft verder geen omkijken naar de organisatie van een geweldig leuk feestje voor de jarige Job en alle vriendjes en vriendinnetjes. Tot snel bij PUUR!

Kano-Fun

Vertrek met de bus vanaf de parkeerplaats van de Venbergse Watermolen naar de kano-instapplaats te Borkel en Schaft. Na een korte instructie varen de kinderen met hun ouders door natuurgebied De Malpie weer terug naar de Venbergse Watermolen (3 kinderen per kano). Bij vertrek krijgt ieder kind een zakje chips en een pakje frisdrank mee.

Er geldt zelfs een GoedWeerGarantie! Regent het op de dag van het Kano-Fun-verjaardagsfeestje dan kunt u zonder extra kosten omboeken naar een andere dag! (vanzelfsprekend op basis van beschikbaarheid). Verder betaalt u géén huur en géén borg voor zwemvesten en spat-waterdichte bagagetonnen!

Groepen vanaf 8 personen, leeftijd 10-15 jaar.

Mini-Survival

Vanaf de parkeerplaats van de Venbergse Watermolen lopen de kinderen onder begeleiding van een ervaren instructeur door het bos naar het outdoor-terrein, waar zij diverse obstakels moeten zien te bedwingen met als hoogtepunt de 20 meter hoge tokkeltoren. Na afloop wandelen zij weer terug naar de Venbergse Watermolen.

Groepen vanaf 8 personen, leeftijd 10-15 jaar.

Kinder-Paintball

Zin in een te gek kinderfeestje, het is nu mogelijk. Het spel kinderpaintball is het zelfde als gewoon paintball, maar de paintball pistolen/markers zijn speciaal gemaakt voor de kinderen vanaf 10 jaar. De pistolen werken niet met gasdruk i.v.m. de kracht, maar met een drukveer en de paintballs zijn van een kleiner caliber.

SPEL- EN VEILIGHEIDSREGELS

Op het speelterrein zijn scheidsrechters (Marshalls) aanwezig die alles in de gaten houden en kijken of iedereen zich aan de regels houdt. Om het spel veilig te houden krijgt iedereen een speciaal paintball-pistool voor kinderen, een bril om je gezicht en ogen te beschermen en een overall om je kleren schoon te houden.

2 uur paintball op de locatie 't Oude Wandelpark. Dit is ook onze outdoor locatie (deze tijd is inclusief uitleg en omkleden).

Er zijn vier Kinder-Paintball-Pakketten

Pakket Programma
A incl. pistool, veiligheidsbril, overal, begeleiding, 50 paintballs.
B incl. pistool, veiligheidsbril, overal, begeleiding, 50 paintballs + onbeperkt frietjes/snacks na afloop.
C incl. pistool, veiligheidsbril, overal, begeleiding, 80 paintballs + drankje + zakje chips.
D incl. pistool, veiligheidsbril, overal, begeleiding, 80 paintballs + drankje + zakje chips + onbeperkt frietjes/snacks na afloop.

Groepen vanaf 8 personen, leeftijd vanaf 8 jaar.

Outdoor Laser Combat

Outdoor Laser Combat is een zeer geschikte activiteit voor een geslaagd kinderfeestje. Avontuurlijk, vol met actie en competitief. Alles wat kinderen leuk vinden komt in dit spel, op een pedagogisch verantwoorde manier, aan de orde.

Op een afgesloten terrein wordt veilig gespeeld in een schitterende omgeving! U kunt kiezen uit de game-locatie Someren of Valkenswaard. Onze laser games zijn door het gebruik van moderne apparatuur 100% veilig voor de ogen. Kom dus snel onbekommerd combatten!

Groepen vanaf 8 personen, leeftijd vanaf 8 jaar.

Prijzen kinderfeestjes

# Omschrijving Prijs (p.p.)
1 Kano-Fun € 12,50
2 Mini-Survival € 15,-
3 Kinder-Paintball pakket A € 15,-
4 Kinder-Paintball pakket B € 22,50
5 Kinder-Paintball pakket C € 18,-
6 Kinder-Paintball pakket D € 25,50
7 Outdoor Laser Combat € 15,-

(Alle prijzen zijn incl. BTW)