PUUR Kanoverhuur Valkenswaard

Laser Combat

outdoor laser combat
outdoor laser combat Valkenswaard

Spannend Outdoor-Gamen

DE spannende en uitdagende activiteit voor jong en oud heet Outdoor Laser Combat! Deze laser games zijn een alternatief voor Paintball, niet gevaarlijk, pijnloos en tevens zeer geschikt voor kinderen.

Onze Outdoor Laser Combat game-locatie te Valkenswaard is niet toegankelijk voor derden en geheel ingericht in Combat stijl! Beschikt u zelf over een terrein dan kunnen wij natuurlijk ook naar u komen. Outdoor Laser Combat is op vrijwel elke ruime locatie te spelen.

U wordt gehuld in een camouflage-jas en de geweren die u in handen krijgt hebben een eigen puntensysteem. Ervaar de spanning van de jacht en het opgejaagd worden!

Laser-gamen als kinderfeestje

Outdoor Laser Combat is een zeer geschikte activiteit voor een geslaagd kinderfeestje. Avontuurlijk, vol met actie en competitief. Alles wat kinderen leuk vinden komt in dit spel, op een pedagogisch verantwoorde manier, aan de orde.

Op een afgesloten terrein wordt veilig gespeeld in een schitterende omgeving! U kunt kiezen uit de game-locatie Someren of Valkenswaard. Onze laser games zijn door het gebruik van moderne apparatuur 100% veilig voor de ogen! Outdoor Laser Gamen voor kinderen kunt u boeken via de pagina kinderfeestjes en kost € 15,00 p.p.

Leeftijd: vanaf 8 jaar.