PUUR Kanoverhuur Valkenswaard

Paintball

paintball Valkenswaard
paintball outdoor
paintballen uitje
paintballen feest
paintballen Brabant
paintball vrijgezellenfeest

Kleurrijk Paintballen in Brabant

In de bosrijke omgeving van Valkenswaard kunnen vrienden, vrijgezellen of collega's elkaar bestrijden in het uitdagende Paintball-spel. Er wordt bij paintballen geschoten met op perslucht werkende semi-automatische wapens.

De paintballs bestaan uit milieuvriendelijke waterverf die door een gelatine omhulsel bijeen worden gehouden. Zodra de paintball iets raakt, vriend, vijand of een willekeurig obstakel, breekt het gelatine omhulsel en komt het geraakte object onder de verf (makkelijk af te spoelen).

Meerdere spelvormen passeren de revue, onder de deskundige begeleiding van onze Marshalls. Zij zien er tevens streng op toe dat iedereen zich aan de spel- en veiligheidsregels houdt. Enkele speltypes zijn: Vlagveroveren, All the Presidents Men, In The Line of Duty en High Noon.

Avontuurlijk schieten en genieten op ons paintball-terrein in de groene bossen van Valkenswaard. U kunt ook afsluiten met een heerlijke barbecue of steengrill om deze spannende dag helemaal compleet te maken. Bekijk hiervoor het arrangement DITISSPANNEND of de pagina BBQ, buffet, feest.

Paintball Superbe Prijs
Paintball incl. 100 kogels € 25,- p.p.
50 extra paintballs € 4,50

(Alle prijzen zijn incl. BTW)

Bij het boeken kunt u het gewenste aantal paintballs kiezen.