PUUR Kanoverhuur Valkenswaard

Solextocht Valkenswaard

solextocht solex uitje
solextocht solex rijden
solextocht solexen Valkenswaard
solextocht bedrijfsuitje
direct boeken uitje

Solex huren te Valkenswaard

In de omgeving van Valkenswaard kunt u een Solextocht maken zodat u ontspannen het mooie Brabantse landschap ontdekt en geregeld een terrasje kunt pakken. De topsnelheid bedraagt zo'n 25 km per uur en de solextocht is ca. 32 km lang.

Tijdens de tocht, op een echte Solex, doorkruist u diverse natuurgebieden en komt u door pittoreske dorpjes met de fijne bezienswaardigheden die dit Solex-uitje nog leuker maken. Uiteraard zijn er stopplaatsen in de vorm van Brabantse terrassen en café's. De Solextocht kan in overleg worden aangepast aan de interesses van de groep. Starten kan in/bij het Paviljoen Genneper Parken in Eindhoven, in Valkenswaard vanuit Taveerne ’t Oude Wandelpark of vanaf De Venbergse Watermolen.

Mobiele technische dienst

Wij hebben een uitgebreid Solexpark en desgewenst ook nostalgische toebehoren zoals een lederen jas of helm. Evenzo beschikken wij over een mobiele technische dienst die ter beschikking staat van onze solexverhuur (overigens inclusief verzekering). Service, veiligheid en rijcomfort voorop!

U kunt zonder begeleiding solexrijden en u heeft tot 3 uur beschikking over de solexen zodat u de nodige stops in kunt lassen. De groep dient uit minimaal 6 personen te bestaan. Vanaf 10 personen profiteert u van een nog scherpere prijs. De Solextocht is uit te breiden met koffie en gebak, een Brabantse lunch, een barbecue en/of een buffet. Drankafkoop van 2,5 uur is ook mogelijk. Let a.u.b. op het minimaal aantal personen bij het boeken van voornoemde Solexopties.

Solextocht en opties Prijs
Solextocht v.a. 10 pers. € 34,50 p.p.
Solextocht v.a. 6 pers. € 39,50 p.p.
Koffie en gebak (v.a. 2 pers.) € +5,- p.p.
Brabantse lunch (v.a. 15 pers.) € +16,50 p.p.
Barbecue (v.a. 10 pers.) € +20,- p.p.
Buffet (v.a. 25 pers.) € +22,- p.p.
Drankafkoop 2,5 uur (v.a. 10 pers.) € +17,50 p.p.

(Alle prijzen zijn incl. BTW en verzekering)

Let op: iedereen die deelneemt dient te beschikken over een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs.