PUUR Kanoverhuur Valkenswaard

Kanoverhuur Valkenswaard

DE echte kanoverhuur-specialist!

PUUR! Buitensport & Kanoverhuur Valkenswaard, is een initiatief van Robert van Gennip, mede-oprichter van twee andere Valkenswaardse outdoor-bedrijven (Rofra en Kano Outdoor) en bedoeld om meer persoonlijke service, maatwerk en flexibiliteit te kunnen bieden tegen een voordeligere prijs. Inmiddels heeft hij ruim 40 jaar ervaring opgebouwd in de organisatie en uitvoering van diverse sportieve activiteiten voor zowel bedrijven, scholen, instellingen als particulieren. In vroegere jaren bracht hij vele uren al peddelend op het water door, wat heeft geleid tot een Nederlands Kampioenschap Kanopolo en een derde plek op het EK Wildwater Rafting.

Kajak/kano huren

Wij beschikken over een enthousiast deskundig team van vaste en flexibele medewerkers en organiseren onze recreativiteiten rondom het stroomgebied van rivier de Dommel, met als hoofdactiviteit Kanoverhuur Valkenswaard: onze specialiteit is een op maat gemaakte kanotocht (in een kajak of open meerpersoons-kano) die geheel bij u en uw gezelschap past. U kunt standaard kiezen tussen een Dommelafvaart van ongeveer 2 uur of 4,5 uur (klik voor meer info).

Andere kanotochten of locaties gewenst? Neem contact op en wij bekijken de mogelijkheden!
Om de drukbezette weekenden te ontzien is het ook mogelijk om met collega's, vrienden of familie na werktijd ontspannen te komen recreëren, afgerond met bijvoorbeeld een geheel verzorgde en vooral smakelijke barbecue: U wilt een kano huren? Kies voor DE échte specialist... bij PUUR krijgt u Kanoverhuur Valkenswaard de luxe voor de laagste prijs (zonder borg/meerprijs voor leenfietsen, zwemvesten en bagageton): comfortabel, goede kano's, incl. vervoer, omkleedruimtes, veilig, milieuverantwoord, GoedWeerGarantie en géén verborgen of extra kosten!

WeerGarantie

Is het op de dag van uw kano-uitje slecht weer? Bij PUUR kunt u zonder meerkosten omboeken! (uiteraard op basis van beschikbaarheid; bij uitzondering is geld terug ook mogelijk).

Gevarieerd: naast Kanoverhuur te Valkenswaard zijn Jeux du Boer, Malpie-Cruisen, Country Golf, Kick Bike Steppen, ATB-ritten (met of zonder begeleiding), Survival-parcours, Schiet-Clinics, Solex-rijden en Paintball enkele van de activiteiten die wij kunnen aanbieden evenals arrangementen. Recreatief, sportief, actief, avontuurlijk, creatief of culinair zijn enkele trefwoorden die deel uit kunnen maken van uw volledig verzorgd uitstapje.

Familiedag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, sportdag of verjaardagsfeestje... kortom een leuk dagje uit? PUUR maakt de perfecte mix van PLEZIER EN AVONTUUR! De sportiviteiten zijn prima te combineren met een hapje en een drankje, van een eenvoudige broodmaaltijd tot een uitgebreid culinair feestmaal en/of feestavond.

Vragen?

Heeft u nog vragen over PUUR Kanoverhuur Valkenswaard, kanoen op een andere locatie of over onze overige buiten-activiteiten? Schroom dan niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Bel +31 (0)6 10941137 of mail ons bijvoorbeeld via het Contactformulier.

Wij staan graag voor uw klaar!

Met PUUR-vriendelijke groet,

Robert van Gennip
PUUR! Buitensport & Kanoverhuur Valkenswaard

Openingstijden:
maandag t/m zondag van 9:00 tot 20:00 uur
(Ook na 20:00 uur nog bereikbaar)

Boek nu

Onze kracht

PUUR! Plezier100%
PUUR! Passie100%
PUUR! Flexibel90%
PUUR! GoedWeerGarantie100%

Maatwerk

Wij bieden u ook programma's op maat aan. Vraag om meer informatie.

Vervoer

Vervoer heen en terug? Wij regelen het m.b.v. onze PUUR-bus of leenfietsen.

Voordelig

Korting voor grote groepen en scholen. Neem gerust contact op.

Boeken

Boek (kano-) activiteiten eenvoudig en betaal via een beveiligde verbinding.

Kanoverhuur Valkenswaard - Kano huren

Kano huren?

Bekijk de volgende pagina voor meer info over het huren en boeken van een kanotocht.